Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Valentino Rossi kan også i bil

Sportscar racing 
26/11/09 

Den mangefoldige verdensmester på 2 hjul, Valentino Rossi, kan skam også godt når det drejer sig om at håndtere 4 hjul. Det beviste han i weekenden hvor han deltog i et GT løb på Vallelunga banen. Sammen med hans medkørere, sluttede han på en podieplacering i løbet der var ét 6 timers løb. Valentino Rossi har flere gange været sat i forbindelse med Ferrari, og det var da også en Ferrari som Valentino Rossi og medkørerne kørte i.
 

Valentino Rossi er rigtig god på 2 hjul. Det beviser hans mange verdensmesterskaber. At han også kan med 4 hjul blev endeligt bevist her i weekenden, da han sammen med Alessio 'Uccio' Salucci og Andrea Ceccato deltog i GT løb på Vallelunga banen. Valentino Rossi som stillede op for Kessel Racing i en Ferrari 430, blev sammen med sine medkørere nr. 3 i GT3 klassen.

Teamets bil var endda på et tidspunkt indehaver af andenpladsen i klassen, men et par tekniske problemer, satte teamet tilbage, men kunne køre sig tilbage til tredjepladsen i klassen. Der var flere prominente navne som deltagere i løbet. Blandt andet en tidligere Le Mans vinder i form af Emanuele Pirro der ved denne lejlighed kørte i en Chevrolet Corvette. Desuden var kørere som Thomas Biagi, Edoardo Piscopo og Filippo Francioni med i løbet. De sidstnævnte vandt generelt løbet. De deltog i én Lola-Judd LMP2.

Dons

Læs mere om:
  • Valentino Rossi
  • Vallelunga
  •