Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Rydell usikker på WTCC i næste sæson

WTCC 
25/11/09 

Den svenske WTCC- og SEAT kører, Rickard Rydell, er ganske usikker på om han kører i serien i næste sæson. SEAT har endnu ikke meldt ud om de deltager i WTCC i næste sæson, i hvert fald ikke overfor Rickard Rydell, og han ved derfor endnu ikke hvor han står. Svenskeren har i denne sæson kørt 64 points ind til sig og teamet. Han venter derfor spændt på hvad SEAT beslutter sig til, og ikke mindst om han er med i deres eventuelle planer.
 

Rickard Rydell sluttede denne sæson på en samlet syvendeplads i WTCC serien. Han fik kørt 64 points ind til sig og SEAT. Dermed blev han tredjebedste SEAT kører efter Gabriele Tarquini og Yvan Muller der sluttede sæsonen som sammenlagt nr. 1 og nr. 2.


Rickard Rydell
(Foto: SEAT Sport Media)

Rickard Rydell er dog langt fra sikker på om han forsætter i WTCC, og om det i det hele taget bliver for SEAT. Sagen er den at han endnu ikke har hørt noget fra SEAT om deres deltagelse i WTCC serien i 2010.


Var Macaus GP det sidste løb for Rickard Rydell?
(Foto: SEAT Sport Media)

Han håber selvfølgelig det bedste, men alt er usikkert endnu. Og umiddelbart står han ikke til at skifte til et andet mærke. Han siger det ikke direkte, men han føler at han har det godt hos SEAT, og hører hjemme der. Og måske er chancen der da Yvan Muller er rygtet til Chevrolet i næste sæson. Lige nu går Rickard Rydell og venter spændt.

Dons

Læs mere om:
  • Rickard Rydell
  •