Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Tre-fire kørere i spil hos USF1

Formel 1 
20/11/09 

Næste sæson kommer der fire nye teams med i Formel 1 feltet, et af dem er det amerikanske USF1 team, der ledes af teamchef Ken Anderson, han oplyser at teamet i øjeblikket ligger i forhandlinger med tre-fire potentielle kørere til deres debut sæson i Formel 1 sporten.
Det tre kørere skulle angiveligt være Pedro de la Rosa, Jonathan Summerton, Franck Montagny samt Jacques Villeneuve.
 

Ken Anderson udtaler i den forbindelse:
"Det er vigtigt for os at få fat i en, helst to, kørere med Formel 1 erfaring på grund at den korte tid vi har til rådighed til at teste inden debuten. Pedro de la Rosa er på vores liste, og hans erfaring ville kunne være værdifuld for os, men vores 'ønskeliste' er lang - totalt set er der nok 12 navne på den, alle kørere der ville kunne bibringe os en masse know-how. At skulle vælge mellem dem bliver ikke en let opgave."

Spanske Pedro de la Rosa har de sidste mange åer været test- og reservekører i McLaren teamet, og udover USF1 teamet sættes han også i forbindelse med både Force India og Campos teamet.

Jacques Villeneuve er gået i træningslejr i Østrig, for at forberede sig på sit eventuelle come back i Formel 1 sporten:
"Tror I virkelig at jeg ville være her og 'lide', efterladende mine to drenge derhjemme, hvis ikke det var fordi der er en god chance?" - udtaler den 38 årige Jacques Villeneuve.

Rygterne omkring amerikaneren Jonathan Summerton har han selv været med til at starte, da han inde på sin 'Twitter' side skrev:
"Formel 1 here we come!"
Men der er ingen tvivl om at det nok vil være en stor hjælp for USF1 at have en amerikansk kører i den ene racer, når der skal jagtes lokale sponsorer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Franck Montagny
  • Jacques Villeneuve
  • Jonathan Summerton
  • Pedro de la Rosa
  •