Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Skal Trulli køre Lotus i 2010?

Formel 1 
17/11/09 

Teamchef Tony Fernandes fra det nye Lotus F1 Racing teamet oplyser at teamet ikke har som krav at der skal en malaysisk kører i deres racere, skønt teamet har deres base og opbakning i Malaysia.
I samme forbindelse fortæller Tony Fernandes at teamet har skrevet kontrakt med den første af deres to kørere til 2010 sæsonen - teamets første sæson i Formel 1.
 

Der har i længere tid svirret rygter om at malaysiske Fairuz Fauzy der sluttede på 2. pladsen i dette års Formula Renault 3.5 mesterskab skulle vare en af kørerne, men med Tony Fernandes' nye udtalelser regnes dette ikke længere for sikkert, det er nok mere sandsynligt at Fauzy tildeles rollen som testkører i teamet.

Tony Fernandes vil ikke på nuværende tidspunkt røbe hvem det er teamet har skrevet kontrakt med, men det forlyder at det er en kører med stor Formel 1 erfaring.
Med Mike Gascoyne som leder af den tekniske stab i Lotus F1 Racing, samt italieneren Jarno Trulli arbejdsløs efter at Toyota har trukket sig fra Formel 1 sporten, kunne rygterne om at det er Trulli der er skrevet kontrakt med godt være sande.
Mike Gascoyne har haft et fint samarbejde med Jarno Trulli både hos Jordan og Toyota.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Fairuz Fauzy
  • Jarno Trulli
  • Lotus Racing
  •