Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Jarno Trulli kører NASCAR

NASCAR 
13/11/09 

Tidligere forlydender om at den nu forhenværende Toyota Formel 1 kører, Jarno Trulli, skal køre i NASCAR serien, er tilsyneladende rigtige. Jarno Trulli har allerede været i USA for at få lavet et sæde der passer til ham og bilen. Og allerede i starten af næste uge, skal Jarno Trulli teste. Det er Michael Waltrip Racing som er klar til at lade Jarno Trulli få chancen. Teamet kører med - ja rigtigt - Toyota Camry i NASCAR serien.
 

Om ganske få dage får Jarno Trulli sin debut i NASCAR serien, nærmere bestemt i Sprint Cup serien. Det sker i dagene 16 - 17 november på New Smyrna Speedway banen i Florida. Et sted hvor flere andre debutanter har testet inden en egentlig debut i NASCAR.


Vil der stadig stå Toyota på Trullis kørerdragt?
(Foto: Toyota F1)

I sidste uge fik Jarno Trulli lavet sæde til bilen, og skal nu her i den kommende weekend overvære en NASCAR afdeling i Phoenix, Arizona inden han selv skal sidde bag rattet for at teste.

Hos Mchael Waltrip Racing glæder man sig til at få Jarno Trulli bag rattet, men man forventer faktisk også noget positivt. Man er godt klar over at omstillingen fra at sidde i en formel racer til at sidde i en NASCAR racer, kan være vanskelig. Det har flere andre kørere tidligere erfaret. Alligevel er man ret fortrøstningsfuld med hensyn til Jarno Trulli. For selvom Jarno Trulli giver udtryk for at det nærmest bare er for sjov, så tror man hos Michael Waltrip Racing at når først han sidder bag rattet, så kommer racerkøreren op i ham og han vil præstere.

Dons

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Trulli på vej mod NASCAR?
  •