Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Martin Johansen vil satse

DM Rally 
11/11/09 

I den kommende weekend køres sidste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally i området omkring Stege på Møn og kampen om medaljerne i mesterskabet strammer til.
Martin Johansen og Henrik Vestergaard vil gøre alt hvad der står i deres magt, for at hente en guldmedalje hjem. Dette kan dog kun lade sig gøre med en klassesejr foran Tim Svanholt, som pt. er 4 point foran i mesterskabet.
 

Martin Johansen udtaler:
“Jeg glæder mig til weekendens udfordring, men ved, at prøverne omkring Stege ikke favoriserer min Suzuki, så der skal virkelig satses i den kommende weekend. Tim Svanholt har i sin VW Golf har været utrolig hurtig denne sæson, så der skal gives maksimal gas for at hente en sejr på Møn. Jeg håber på regnvejr, da Tims motorstærke Golf ikke på samme måde kan overføre alle sine kræfter til det våde underlag og kampen dermed bliver mere jævnbyrdig. Men, uanset våd eller tør vej, skal der køres hurtigere end nogensinde og der skal ikke laves en eneste fejl, da det vil blive marginalerne der afgør resultatet”.


(Foto: Suzuki Motorsport)

Teamets to andre biler med Kenneth Madsen/Carina Møller og Anders Lysen/John Madsen stiller også til start ved DM5 på Møn. Kenneth og Carina har allerede sikret sig Danmarksmesterskabet i deres klasse ved DM4 og kører igen efter en sejr ved DM5, da Kenneths ambitioner rækker langt og dermed gerne vil vise, at han er værd at satse på - også i fremtiden.

Anders Lysen og John Madsen har de sidste to weekender brillieret ved først at vinde Yokohama mesterskabet og i sidste weekend vinde et minirally i Slagelse generelt. Anders er derfor helt tændt på DM5 og vil rigtig gerne til Møn og gøre en god figur.

Hele teamet ser frem til et rigtig godt rally i weekenden og glæder sig til at give fuld skrue inden vinterpausen står for døren.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
 • Anders Lysen
 • Carina V. Møller
 • Henrik Vestergaard
 • Kenneth Madsen
 • Martin Johansen
 • Suzuki Motorsport
 • 14/11/09 - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: