Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Raikkonen - Rally og Formel 1 i 2010

Formel 1 
30/10/09 

Kimi Raikkonen søger en aftale for den kommende sæson hvor han kan kombinere deltagelse i rally - og så selvfølgelig køre Formel 1. Og skal han køre Formel 1 skal det selvfølgelig også være i et topteam.
 

Den kombination kan blive meget svær at få på plads. Ikke mindst fordi en række af de store teams ikke ligefrem har en direkte forbindelse til samme mærke der kører i WRC. "Det skal være en kontakt hvor jeg kan få lov til at køre rally. Det er ikke noget der skader - al kørsel vil altid give erfaring, så jeg kan ikke se hvorfor det skal være et problem," siger Raikkonen.

Alligevel siger han at fremtiden fortsat handler om at køre Formel 1 - også selvom han på det seneste har været meget lidt motiveret til at køre race. Hvis kombinationen ikke lykkedes er han ikke bange for at tage et sabbatår. Selv indikerer han at det kun er McLaren der er en åben mulighed - han har totalt afvist tilnærmelserne fra Toyota.

I den kommende tid skal det blive meget spændende at se hvor Raikkonens fremtid ender henne.

Benji

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Silly Season 2010
  •