Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Asian Le Mans Series

Dobbelt løb på Okayama banen i Japan

Asian
Le Mans
Series 

24/10/09 

Asian Le Mans Series- starter Asian Le Mans Series mesterskabet 2009/10
Alt mens der bliver mere og mere stille på de vestlige racerbaner, hersker der stor travlhed ude i Østenen, hvor blandt andet Asian Le Mans Series gør klar til en ny sæson - som overstås på en enkelt weekend!
Sæsons to løb køres på Okayama banen i Japan i weekenden den 30. oktober og 1. november.
 

Asian Le Mans Series der ligesom Le Mans 24-timers løbet og det europæiske Le Mans Series mesterskab er en disciplin under ACO, tiltrækker flere store teams og mærker, og allerede nu er blandt andet Pescarolo, Aston Martin, Oreca, Porsche og Saleen på startlisten.
Det er der en rigtig god grund til, for vinderne af Asian Le Mans Series mesterskabet sikre sig udover æren også automatisk en plads på startgridden til 24-timers løbet på Le Mans 2010 - og det gælder vinderne i alle klasserne!

Asian Le Mans Series weekenden på Okayama banen byder på to 500 kilometer lange løb i Asian Le Mans Series, et lørdag og et søndag, samtidig er banen vært for den japanske afdeling i FIA World Touring Car Championship.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Fuji
  • 01/11/09 - Okayama - Asian Le Mans Series
  •