Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Renaults F1 Lærling Marco Sørensen til tops

Formula Renault
2.0 NEC 

08/10/09 

- på Spa-Francorchamps
Renaults Formel 1 lærling Marco L. Sørensen vandt i weekenden sidste afdeling om NEC mesterskabet i Formel Renault 2.0 Løbet blev kørt på Formel 1 banen ved Spa-Francorchamps i Belgien.
 

I lørdagens løb, som blev kørt på tør bane, blev det til en beskeden femte plads. Men søndagens løb som blev afviklet i regn, gik det derimod langt bedre.

Fra en start position som nummer fire, lavede Marco en kanon start. Han kom igennem første sving som etter tæt forfulgt af den mesterskabs førende køre Antonio Felix Da Costa fra Portugal.
Marco pressede bilen til det yderste, og var over de næste omgange i stand til at øge afstanden med næsten 1 sekund pr omgang. Herefter var det bare et spørgsmål om at få bilen sikkert i mål, og han kunne krydse mållinjen med et forspring på næsten 7 sekunder.
(Foto: Marco racing)

Marco udtaler at dette var en vigtig sejr for ham, og at det betyder at han ender på en samlet tredje plads i mesterskabet. Dette var også det mål som jeg i starten af sæsonen satte sammen med Renaults F1 Team. Yderligere betyder denne placering at jeg senere på måneden skal teste en 3.5 World Serie med næsten 500 hk og en topfart over 300 km/timen.

Marco racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Spa-Francorchamps
  • 04/10/09 - Spa-Francorchamps - Formula Renault 2.0 NEC
  •