Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Dennis Lind er klar til mesterskabet

Formel Ford - DK 
02/10/09 

Mesterskabsførende Dennis Lind er i topform og klar til at sikre sig sit første mesterskab. Fluid Motorsport-køreren har før finalen på FDM Jyllandsringen det mindst mulige forspring til ærkerivalen, Jesper K. Egebart, men det ser titelkandidaten ikke som et problem:
"Jeg har tænkt mig at blive mester, og det kræver at jeg holder Jesper bag mig i begge løb... Så det må jeg gøre.", siger han.
 


De seneste løb har været en prøvelse for Dennis og Fluid Motorsport, men nu er både bil og kører i absolut topform.
(Foto: Gripping Media)

Han vil alligevel ikke lægge skjul på, at det ikke bliver en ren hyggetur, når den blå Van Diemen bliver sendt på banen:
"Konkurrencen er blevet hårdere og hårdere hele sæsonen, og Jesper vil sikkert også gerne vinde mesterskabet", vurderer teenageren. "Men jeg ved at Elvin og gutterne har fået bilen i perfekt form, og jeg har altid været god på Jyllandsringen, så jeg føler at er er gode chancer", tilføjer han.


Til DM-Finalen kommer konkurrenterne ikke til at se meget andet end Dennis Lind’s baghjul.
(Foto: Gripping Media)

Et dansk mesterskab vil da også være en god bagage at have med i kufferten, når Fluid Motorsport og Dennis Lind om to uger drager til England for at deltage i den traditionelle Formel Ford Festival på Brands Hatch.

Dennislind.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Fluid Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •      D4 Enterprise Solutions