Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Team Classic BMW kører sidste løb i år

Youngtimer 
08/10/09 

Youngtimer- søndag den 11. oktober på Padborg Park
Så er Motorsports sæsonnen 2009 ved at gå ind i dens afsluttende fase, hvor Team Classic BMW (Team Jensen) har haft en sejrrig men også anstrengt sæsson.
Vi startede sæsonnen med en smadret motor i andet heat, men derefter er det gået rigtigt godt, hvis man ikke lige går kun efter 1. pladser!
 

De mistede point i 6. afdeling skyldes en afkørsel, da Thomas Nielsen, for at undgå at jeg overhalede ham trak ureglementeret ind foran mig, hvilket resulterede i at både han og jeg spandt af banen, jeg havnede i sandkassen medens Thomas kunne fortsætte.
Derfor et 0 point i denne afdeling.

Den sidste kørte afdeling deltog mit Classic Team BMW ikke i, da jeg samme dag stod for afviklingen af Race & Carday i Skærbæk. Men alligevel ligger jeg til at kunne holde min 2. plads i mesterskabet i år, så det vil jeg forsvare søndag den 11. oktober på Padborg Park.
Vore løb gennemføres kl. 12.30 og sidste heat kl. 13.40.

Den 10.-11. oktober sætter Padborg Park et effektivt punktum for 2009-sæsonen – ikke blot på den sønderjyske racerbane, men indenfor den danske asfaltbanesport i det hele taget.
I den anden weekend af oktober afvikler man Finaleløbet, hvor lørdagen er helliget langdistanceløb, mens man søndag afvikler årets sidste løb i klasserne 1600 Challenge, Legends Cup og Motor Sport Sønderjyllands Youngtimer Cup. Og det bedste af det hele er, at hele Danmark er inviteret med, for der bliver nemlig gratis adgang for alle til Finaleløbet!


Påkørslen mellem Anders T. og Thomas Nielsen blev heftigt diskuteret i Team Classic BMW (Team Jensen) med Anders T. Jensen (tv) med pokalerne, John Pedersen Official i midten, og mekaniker Ebbe Bak Jensen (th).
(Foto: Team Classic BMW)

Påkørslen mellem Anders T. og Thomas Nielsen blev heftigt diskuteret!

Anders T. Jensen


Læs mere om:
  • Anders Tage Jensen
  • Team Classic BMW
  • Padborg Park
  • 10/10/09 - Padborg Park - Swift Challenge
  • 11/10/09 - Padborg Park - Classic Car Cup
  • 11/10/09 - Padborg Park - Legends Cars
  • 11/10/09 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge
  •