Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Hülkenberg på vej til Formel 1

Grand Prix 2 
18/09/09 

Den nye GP2 mester, tyskeren Nico Hülkenberg er godt på vej til at finde en plads i Formel 1-feltet i 2010. Meget tyder på at han er at finde i Williams teamet. Det har de haft gode erfaringer med. De hentede 2005 GP2 mesteren Nico Rosberg - nu er en ny Nico på vej.
 

For i samme moment er der meget der tyder på at Nico Rosberg er på vej videre til et af de Mercedes støttede teams. Det giver en oplagt mulighed for at hente Nico Hülkenberg ind. Williams har ham da allerede inde i folden som testkører og har også en option på ham for 2010. Og hvis man kigger på hvem der tidligere har fået en billet til Formel 1, så er en GP2 titel meget værd. Det er kun sidste års vinder Giorgio Pantano der ikke kunne finde vej tilbage igen efter sit mesterskab. Rosberg gik til Williams, Lewis Hamilton kom til McLaren og Timo Glock fandt vej til Toyota.


Nico Hülkenberg er den nye GP2 mester 2009
(Foto: GP2 Media)

Tyskeren har i det hele taget et fornemt CV så det er oplagt at han vil gå hele vejen til Formel 1. Han har gode kontakter og bliver hjulpet af Michael Schumachers gamle manager Willi Weber.

Benji

Læs mere om:
  • Nicolas Hülkenberg
  • Williams F1 Team
  •