Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Bremer suveræn mester i Peugeot Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

13/09/09 

207 Spider CupEfter 12 sejre i 12 løb og det faktum at der stadig er 40 point at køre om er der dog ikke længere nogen af de øvrige i klassen der kan nå Ronnie som dermed er mester i Peugeot Spider Cup 2009.
 

Det var ventet at Ronnie ville dominere klassen, men et så suveræn sejrs stime hvor ingen på noget tidspunkt bare kom i nærheden af Ronnie og hans Aggerholm/SpiritKart Racer har vel trods alt chokeret de fleste.


(Foto: Majgaard)

Ronnie Bremer:
"Jeg er da superglad for mesterskabet og selv om jeg i princippet kunne lade være med at starte i de 2 sidste afdelinger så vil jeg gøre mit yderste for at jeg også vinder de 2 sidst løb, så kan det bare ikke gøres bedre...Der er faktisk en top 10 over de mest vindende motorkørere i verden i 2009, den tror jeg faktisk jeg kan snige mig ind på, så det er selvfølgelig også et mål."

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - 207 Spider Cup DK
  •