Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari og Santander indgår samarbejde

Formel 1 
11/09/09 

Det har været rygtedes i adskillige måneder at den spanske storbank Santander skifter fra McLaren til Ferrari i 2010 som en af de fremtrædne sponsorer. Herefter ventes der blot på at der også ansættes en spansk kører, Fernando Alonso.
 

I den officielle meddelelse er Luca di Montezemolo meget tilfreds med at kunne annoncere sponsoraret. Udover en masse ord om samme værdier og andet PR-ævl, så bliver det fremhævet at aftalen løber over en fem-års periode. Logoet vil komme til at fremgå på bilerne, kørerdragter og i resten af udstyret som teamet anvender.

Da Santander blev sponsor for McLaren for nogle år siden skete det samtidig med Fernando Alonsos entre. Da sponsoraret er af en markant størrelse må det forventes at de gerne ser Alonso som Ferrari kører. Den melding mangler vi så stadig at få bekræftet!

Benji

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  • Alonso og Santander til Ferrari?
  •