Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

PG Rallysport deltog i KDAK Rally på Fyn

DM Rally 
11/09/09 

- som var tredje afdeling af Danmarks Mesterskabet
Teamet har haft travlt op til tredje afdeling, da de blot tre uger før, var uheldige i en afdeling af Yokohama Mesterskabet. En masse nye dele skulle monteres, og ikke mindst en del pladearbejde. Så på to uger stod Suzukien klar til test, og ugen op til løbet stod den på dekorering og testkilometer.
 

Men da alt ser bedst ud, er teamet for en gang skyld uheldige igen. Tirsdag aften i en fodboldkamp, river Teddy Grasson skulderen af led, og lægerne mener absolut ikke at væddeløb er en god ide. Alt var klar, men så går jagten ind på en afløser til løbet, og med to-tre dages varsel er det de færreste der siger ja. Men en fuldgod erstatning findes i absolut sidste time. Thomas Henriksen er manden der ændrer sine planer for teamets skyld.

Målet med løbet var at få kørt alle de udfordrende kilometer det bød på, og så tage resultatet som det kom. Men teamet ligger i top 3 på over halvdelen af løbets prøver, og det er pt. ok. En bremsefejl på prøve 4 gør at motoren går ud, og det tager næsten et minut at få startet den igen. Det betød at en plads på skammelen, blev byttet ud med en 5. plads ud af 12 deltagere.


PG Rallysport.
(Foto: Thomsens.eu)

Men farten er ved at være der, og der blev endelig kørt en del kilometer i den gule Suzuki Swift. Og det betyder meget for Martin Pedersen, der er tilfreds med indsatsen. Og en kæmpe indsats for folk omkring ham, gjorde at løbet blev en realitet.

”Jeg er så stolt af mit team, de har virkelig brugt mange timer de sidste par uger på at få bilen køreklar. En loyal pladesmed og autolakerer betyder så meget. I det hele taget bare en stor tak til vores fantastiske samarbejdspartnere, for at få os ud at køre igen. Og tak til Thomas for en flot indsats, og for hjælpen i sidste øjeblik”


PG Rallysport.
(Foto: Thomsens.eu)

Teamet ser nu frem til DM 4 den 25. og 26. september i Roskilde, hvor målet er en top 3 placering og mange flere km i bilen.

PG Rallysport


Læs mere om:
  • PG Rallysport
  • Fyn
  • 05/09/09 - Fyn - DM Rally
  •