Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2.0 Sverige

Kasper Krogh tog afsked med Racing Sweden

Formel Renault
2.0 Sverige 

08/09/09 

Formel RenaultKaspers sidste dag sammen med Formel Renault 2.0 teamet Racing Sweden var onsdag den 11. august. Det var en testdag på Anderstorp Raceway hvor den engelske racerkører Danny Watts var kommet til Sverige for at coache kørerne. Det blev en rigtig god dag for Kasper, hvor han demonstrerede hvor hurtig han er til at lære.
 

Danny Watts var meget tilfreds med Kaspers indsats og evne til at lytte for derefter at køre ud på banen og omsætte de informationer han havde fået til hurtigere omgangstider.

Forinden denne testdag havde Kasper besluttet, at han ikke mere ville køre for Racing Sweden, fordi teamet ikke kunne levere en konkurrencedygtig bil. Kasper ville imidlertid rigtig gerne køre det efterfølgende Formel Renault løb på Anderstorp banen, som Kasper jo betragter som sin hjemmebane.
Vi ville finde et professionelt team og køre de sidste løb i Sverige, mange muligheder blev undersøgt, men den 19. august blot to dage før løbsweekenden måtte vi opgive at finde et nyt team Kasper kunne køre SM hos. Vi gik derfor i gang med at undersøge alternative muligheder. Mere om dette ved en senere lejlighed.

Kasper Krogh Racing
Erik Krogh


Læs mere om:
  • Kasper Krogh
  • Kasper Krogh Racing
  •