Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Træf

F-Day var en succes

Træf 
01/09/09 

- det største danske Ferrari event i flere år
Trods regn og skyet vejr, lykkedes det alligevel de to unge arrangører bag F-Day, at skabe det største Ferrari event i Danmark i flere år. Over 70 Ferrarier var lørdag den 29. august samlet på Padborg Park til F-Day.
 


(Foto: Tina Ellegaard Poulsen)

”Det er utroligt, og jeg er enormt beæret over, at vi har samlet så mange Ferrarier til vores event, vel og mærke det første vi afholder” fortæller Morten Andersen, arrangør af F-Day, ”Der er flere biler end vi havde forventet, og det er vi meget stolte over, specielt med dagens vejr” afslutter han og smiler.


(Foto: Tina Ellegaard Poulsen)

Godt 600 mennesker besøgte F-Day, og fik en oplevelse ud over det sædvanlige. 70 Ferrari biler samlet på ét sted er kun de færreste der har oplevet, og man skal helt tilbage til 2007, hvor man fejrede Ferraris 60 års jubilæum, for at finde et arrangement, med et tilsvarende deltager antal, et arrangement der var verdensomspændende, og sat i værk af Ferrari og Formula Automobile, den danske Ferrari forhandler.


(Foto: Tina Ellegaard Poulsen)

F-Day var udelukkende arrangeret af Kenneth Nielsen og Morten Andersen, der begge blot er 20 år gamle. ”Vi har samlet over 70 Ferrarier, uden bare at eje én af dem selv, og vi har arbejdet i et ”lukket land”, da det kun er de færreste der har adgang til disse fantastiske biler. Det hele har vi bygget op fra bunden, vi havde blot en idé og en passion, da vi gik i gang, for snart halvandet år siden” forklarer Kenneth Nielsen.


(Foto: F-Day)

De to arrangører gav dagens gæster mulighed for få en adrenalin og pulsen op og køre, og hvis ikke det var nok, at se på, så kunne man også blive co-driver i nogle af Ferrarierne. Mange benyttede sig af muligheden, for at blive blandt de få, der har kørt i en Ferrari. Blandt dem, der prøvede til F-Day var Anders Nygaard fra Århus, der var ude og køre i en Ferrari 360 Challenge, ”Det var for vildt! Ha ha… Selv om det regnede var fuld fart, udskridninger og det alle pengene værd. Det er lige så jeg ryster endnu!” grinede han, da han steg ud af Ferrarien.


(Foto: F-Day)

F-Day 2009 var en succes, på trods af regnen, og de to arrangører er ikke i tvivl, hvis man spørger, om vi ser noget i 2010 - ”Forberedelserne er allerede i gang” udtaler de i munden på hinanden.


(Foto: F-Day)

Følg forberedelserne og bliv opdateret omkring arrangementet på deres hjemmeside,www.f-day.dk

Kenneth Nielsen