Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Brians 30 års fødselsdag

Yokohama
1600 Challenge 

01/09/09 
Yokohama

- med kage og ny peberkværn
Brian Jakobsen havde til løbet på Padborg Park først i august bygget en nyere Toyota Corolla end den han har kørt med i 1600 Challenge i 1½ sæson. Bilen er rigtigt flot og velbygget og mon ikke vi ser Brian langt oppe i pointene når den er 100% trimmet ind.
 


Brian Jakobsen's nye Corolla.
(Foto: MRJ)

Til GP Danmark på Jyllandsringen, stillede Jakobsen familien så op i både ny og gammel Corolla. Brian/storebror i den nye og Michael/lillebror i den gamle.


Michael Jakobsen's ”nye” Corolla.
(Foto: MRJ)

Fredag var det også tid til at fejre Brians 30 års fødselsdag, for selvfølgelig bliver man ikke hjemme fra race, blot pga en rund fødselsdag. Dagen blev fejret med en ”30 års pokal” og en meget fin Corollakage.Brian med pokal og kage.
(Foto: MRJ)

Normalt hævder man jo at en Toyota er 112% i orden. Det gælder bestemt også for Brians biler. Til Lørdagen tidtagning kunne Toyotaen dog ikke holde til at blive sat i første gear i stedet for i tredje !! Med varme slicks har bilen rigtigt godt fat i underlaget og trækker derved i sådan en situation, motoren op på nogle omdrejninger den slet ikke kan tåle (10-12.000 o/min.). Efter denne hændelse, som jo nok må kategoriseres under det man kalder en fejl 40 (Sorry Brian), havde motoren en ”svag tikken” i tomgang og Brian turde derfor ikke køre videre med motoren.

De fleste havde så nok givet op, og leget tilskuere resten af weekenden, men ikke team Profil Racing. Her er man vandt til at skrue hele natten, og faktisk nok mest tryg ved det. En hugger der havde en tilsvarende motor blev fundet på internettet, og det var heldigvis bare en times kørsel fra banen. Motoren blev hentet, og Brian, Michael, Jakob Emil, Michael Blom og adskillige andre af dem som normalt er konkurrenter, smøgede ærmerne op og gik i gang. Brians hårdeste konkurrent i 1600 Challenges interne Corolla klasse Leif Juhl kom også forbi for at give et nap med.


Venner og ”fjender” skruer som gale for at få Brians Corolla på hjulene igen.
(Foto: MRJ)

Kl. ca. 1.00 om natten var motoren sat i og klar. Brian kørte begge heat uden nogen tekniske problemer. Flot arbejde, og endnu et eksempel på den ånd som hersker i 1600 Challenge klassen.

Kørerforeningen Gr. N
MRJ


Læs mere om:
  • Brian Jakobsen
  • Michael Jakobsen
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: