Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso skiftet snart på plads

Formel 1 
27/08/09 

Alle kigger i retning af Ferrari og Fernando Alonso. Rygterne bliver stadig stærkere og samtidig tyder alt på at McLaren mister en af deres større sponsorer som kom til da Alonso rykkede ind hos McLaren. Det er som bekendt et godt stykke tid siden at Alonso rykkede "hjem" til Renault.
 

Men nu går det nok videre til Ferrari og med i ryggen kommer den spanske bank, Santander. En del af pakken i skiftet menes da også at inkludere signeringen af Alonso. "Verdens bedste bank, verdens bedste team og verdens bedste kører - det ville være en drømme kombination for enhver sponsor!" Sådan er ordene, måske lidt vidtløftigt, fra Santanders kommunikationschef.

Omvendt går der rygter i Tyskland om at McLaren vil gøre mere for Santander for at blive - blandt andet med muligheden for at tage Alonso tilbage. Det er dog langt fra et sandsynligt scenarie sålænge Lewis Hamilton er hos McLaren.

Alt tegner dog til at Alonso skifter til Ferrari og dermed får vi låst op for kørerskifterne til 2010.

Benji

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Scuderia Ferrari
  •