Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Stort rally på Midtsjælland

DM Rally 
30/08/09 

Lokale Tim Svanholt sigter på Top 3 i løb med nye hastighedsprøver
Hedelands Motorklub er parat med et ambitiøst løb til danmarksmesterskabet i rally. Fjerde og næstsidste afdeling af mesterskabet finder sted på krævende landeveje mellem Roskilde og Ringsted samt i det sydlige Hornsherred lørdag den 26. september og byder på 128 kilometer hastighedsprøver ud af en samlet løbsdistance på 365 kilometer.
 

"Det er tre år siden, vi sidst havde en afdeling af danmarksmesterskabet, og nu tilbyder vi et rally med en del nye prøver med prøvelængder på op til knapt 14 og 17 kilometer for de længste," oplyser løbsleder Henrik Jensen fra den arrangerende klub.


Tim Svanholt har vist blændende kørsel i de seneste løb og er blandt favoritterne til total sejren i Rally Midtsjælland.
(Foto: Motorsporten.dk)

Rally Midtsjælland har DSV Miljø, dækfirmaet Yokohama, byggepladsindretningsfirmaet CP og en række andre partnere som sponsorer. Blandt favoritterne til totalsejren er en af den arrangerende klubs egne kørere, Tim Svanholt fra Øm, som stiller op med Per Henriksen i navigatørsædet i sin lynhurtige VW Golf GTI med over 260 HK.

Tim Svanholt kører i øjeblikket fra succes til succes, og han føler sig rustet til tænderne:
"I det seneste DM-rally blev vi nr. 4 og bedste tohjulstrukne bil, og forleden vandt vi totalsejr i et stort rallysprint med 100 deltagere i Yokohamamesterskabet, så vi føler os rigtig godt kørende. Jeg satser på en placering i Top 3," siger dygtige Tim Svanholt, der har vundet næsten alt i rally, herunder europamesterskabet i rally for F2-biler – blot ikke den eftertragtede DM-titel. Men i år har han absolut muligheden.


Tim Svanholt har vundet næsten alt i rally, blot ikke den eftertragtede DM-titel. Men i år har han absolut muligheden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Rally Midtsjælland er bygget op omkring et stort rallycentrum hos DSV Miljø i Øm mellem Roskilde og Ringsted, hvor tilskuere har rig lejlighed til at følge med i begivenhederne. Der er teknisk kontrol fredag aften den 25. september hos dækfirmaet Vulkano i Rorup. Første bil starter i Øm lørdag den 26. september kl. 8, og målet nås samme sted kl. 18.30.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Tim Svanholt
  • Svanholt Motorsport
  • 26/09/09 - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: