Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Nicolai Sylvest vandt afdeling af Sjællandsmesterskabet

Go Kart 
18/08/09 

Nicolai Sylvest strøg helt til tops, da tredje afdeling af Sjællandsmesterskabet i gokart i weekenden blev kørt ved Vordingborg. Den 12-årige kartingkører fra Jægerspris lagde ud med at være hurtigste mand i de tre indledende træninger og den ene tidtagning, der blev kørt i regnvejr, men i de første løb gik det ikke så godt for ham.
 

”Da det var blevet tørvejr til det første løb, valgte vi at skifte motor, og det skulle senere vise sig at blive fatalt, for den arbejdede ikke helt som den skulle,” fortæller teamchef Jesper Sylvest.

Resultatet af de to indledende heats blev en andenplads i det første heat og en tredjeplads i det andet, hvor Nicolai Sylvest i starten endda var blevet presset ud i yderbanen og en kort overgang var nede som nummer fire.

Ud fra erfaringerne fra disse to heats besluttede teamet sig så for at skifte tilbage til den gamle motor samt foretage nogle ændringer i opsætningen, hvilket skulle vise sig at give pote.

”Da feltet kørte ud til start, kunne jeg se Nicolai give tommelfingeren opad som et tegn på, at det hele nu virkede, som det skulle,” fortæller Jesper Sylvest. Og det gjorde det også.

Nicolai Sylvest fik en god start og var toer i første sving, hvorefter han straks lagde pres på den forankørende Casper Bonne Petersen.
Efter nogle omgange udnyttede Nicolai Sylvest en lille åbning og med et førte han det 17 mand store felt. I samme overhaling dykkede en godt kørende Andreas Jochimsen med inden om, og de to kørere stak af fra det øvrige felt og havde nogle drabelige dyster om føringen, men det var Nicolai Sylvest, som trak det længste strå og blev vinder af tredje afdeling af Sjællandsmesterskabet, som han nu fører.


(Foto: Sylvest Motorsport)

Nicolai Sylvest er dermed i topform til den kommende weekend, hvor man på Københavns Gokart Bane afvikler tredje og fjerde afdeling af ungdomscuppen i karting.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Sylvest Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS