Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC - Invitation Only

OK weekend for KC-Mortorsport

DTC
Invitation Only 

18/08/09 

Padborg Super Prix blev egentlig en OK weekend for KC-Motorsport. Kim Morgan kørte de hurtigste tider han nogensinde havde kørt på Padborg Park – det rakte bare ikke, desværre!
Hvordan kan det så være egentlig OK?
Joh - tiderne var stort set lige så gode, som dem Mike Legarth kunne køre i bilen, da den var stort set ny – og som han vandt et DTC cup-mesterskab på.
 

Det siger så også lidt om Kasper Jensen's præstation, da han kører i samme ”gamle” biltype.


Kim vil gerne have dem begge bag sig.
(Foto: KC Motorsport / Anette)

Hvad siger Kim Morgan til at ligge sidst i feltet det meste af tiden:
”Ja, det er da ikke specielt sjovt, men jeg lærer da noget hver gang – kunne jeg bare komme forbi de 2 Seat'er vil det være fint, og jeg kommer da også tættere og tættere på for hver gang, så måske det kan lykkes til finalen. Jeg døjer lidt med farten på de lange stykker, så måske Ring Djursland er mere ralistisk – vi får se” - svarer Morgan optimistisk!

Også KC-Mortorsport's Special Saloon Car kører Vejby var i aktion til Padborg Super Prix. Dette var ”egentlig” også OK, da det gav 2 førstepladser i gr. 2. Samtidig lykkedes det også Vejby at slå sin egen rekord i tidtagningen. Han var ganske vist lovet ”kam til sit hår” af Gripping Media, hvis Borum ville få gang i sin Honda Integra – det lykkedes da også nogenlunde i 1. heat, hvorimod det så ud til, at Borum havde mistet jordforbindelsen i 2. heat. Det går faktisk glimrende i gr. 2 for Vejby, men 2. pladsen i det generelle mesterskab er heller ikke urealistisk, selv om både Gravesen, Schønemann, Jørgen Hansen, Frederik Holm m.fl. formentlig står i kø for at nappe den og med 2 runder tilbage er der absolut ingen afgørelse endnu.


Et efter hånden velkendt 3 kløver på ”podiet” i Special Saloon Car teltet.
(Foto: KC Motorsport / Anette)

Til Grand Prix'et plejer alle at komme ud af buskene, så der er forhåbentlig lagt op til noget godt race – så vi ses

KC Motorsport


Læs mere om:
  • Christian Vejby
  • Kim M. Jensen
  • KC-Motorsport
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •