Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Årets bedste finaleresultat til Kasper Jensen

DTC Cup 
12/08/09 

Kasper Jensen (Aalborg) og JM Racing sikrede sig sæsonens bedste finaleresultat, da Danish Touringcar Championship i weekenden gæstede Padborg Park. På en bane, der ellers traditionelt giver de forhjulstrukne biler en fordel, formåede Kasper Jensen at gentage den ottendeplads blandt profferne, som hidtil har været hans bedste finaleresultat, men dertil kom, at han også blev nummer to i privat cuppen, så han kunne forsvare sin sammenlagte tredjeplads.
 


På gridden blev der skrevet autografer.
(Foto: JM Racing)

Men alligevel kom der grus i maskineriet for JM Racings unge chauffør, som ellers havde fået en god start på weekenden i det første heat.

”Jeg slipper udenom det hektiske uheld i heat et, og jeg kører en syver hjem og dermed en andenplads til startopstillingen til heat to,” fortæller Kasper Jensen.

”Jeg får en fornuftig start på ydersiden i feltet til dette heat, men så får jeg et hug i Citroën-kurven så jeg taber en hel del placeringer. Midtvejs inde i løbet forsøger jeg at lave en overhaling på en konkurrent, men han ville ikke helt give den plads, der skal til, så vi rammer hinanden. Jeg bøjer en spindel og måtte derfor udgå.”


På gridden blev der skrevet autografer.
(Foto: JM Racing)

Andet heat udløste derfor ingen points til Kasper Jensen, men JM Racings mekanikere fik hurtigt udbedret skaden til finalen, selv om den gule og grå BMW ikke var helt optimal.

”Vi fik repareret og sporet bilen rimeligt ind til heat tre, men den kører ikke helt godt, så egentlig er jeg ret godt tilfreds med det resultat, jeg får i heat tre,” vurderer Kasper Jensen. ”Jeg kommer igennem. Der er selvfølgelig nogen, som er uheldige, men det er vi ikke, og jeg får lov til at køre den ottende plads hjem og anden plads i privat cuppen.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •