Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

En fantastisk oplevelse, og det gik da ok

207 Spider Cup
DK 

12/08/09 

207 Spider Cup- sagde Simoni efter sin debut i Peugeot Spider Cup
Det var fedt at køre race igen efter næsten 3 år som tilskuer. Bilen kørte fantastisk, men er meget anderledes end Clio'en som jeg kørte 3 hele sæsoner i. Clio'en er sjov at køre, men Spideren er en rigtig racer med baghjulstræk, centermotor og helt åben. Fed fornemmelse! - udtaler Rune Simoni.
 


(Foto: Bent Simoni)

Med 3 hurtigste tid i træningen, 4'er i tidstagning, en 4 plads i både 1. og 2. heat er jeg tilfreds med eftersom det er min debut i Spider'en og det kun er blevet til en enkelt træningsdag hvor jeg skulle lære Spider'en at kende. Og så ligger jeg foran Henrik Jansen, som jeg har lånt bilen af, i den samlede stilling efter blot et enkelt løb.
Jeg er på en 7. plads og Jansen på en 8. plads.

Jeg skal blive bedre til at få varme i dækkende fra starten så jeg kan stikke af i de første omgange, når jeg har varme i dækkene er jeg kørt, og så tror jeg, at jeg kan være med i toppen - siger Rune Simoni.


(Foto: Bent Simoni)

I 1. heat lavede jeg en god start, og efter lidt tumult, var jeg 2'er efter første sving, men måtte desværre afgive et par pladser, jeg var så ved at komme helt op igen, men ak - heatet var "kun" på 12 omgange.

I 2. heat kom jeg skidt fra start, og var bagerst efter 2. sving, men fik forholdsvis hurtigt kørt mig op på 4. pladsen.
Det kan jeg godt selv være tilfreds med, og mine forventninger er fuldt indfriet, selv om mine omgangstider i både 1. og 2. heat kunne have udløst en bedre placering - siger Rune Simoni.


(Foto: Bent Simoni)

Jeg er sikker på at Spider'en og jeg har meget tilfælles, at sætte sig ned i den er som at tage en tæt siddende køredragt på, som man er godt tilpas med.


(Foto: Bent Simoni)

En stor TAK til Roskilde Racing Center som stillede Spider'en til rådighed og ligeledes en stor tak til min mekaniker Jesper, og min coach Morten som gjorde det til en fantastisk weekend. Og så er overnatning og forplejning på Scottes Ranch jo heller ikke at foragte.
Jeg må nu ud med raslebøssen for at se om der kan blive basis for at en eller flere gentagelser slutter Rune Simoni.

Bent Simoni


Læs mere om:
  • Rune Simoni
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •