Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Top placering smuttede for Sally

Clio Cup - DK 
10/08/09 

Clio CupClio Cup køreren Martin Sally Pedersen havde sat næsen op efter en god placering denne weekend på Padborg Park. Men desværre for Sally Racing køreren gik det hele ikke efter planen, og der skulle kæmpes noget hårdere en først antaget for at skaffe nogle point til mesterskabet.
 

Martin Sally Pedersen lagde ud med 5. hurtigste tid i den fri træning, hvor han var lige over et sekund fra feltets hurtigste kører - bestemt ikke noget han var tilfreds med, og der var lidt panderynker inden tidtagningen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sally's hurtigste tid rakte til endnu en 5. plads i startopstillingen til det første løb, og hans nærthurtigste tid samme placering til det andet løb.
Igen var han lidt utilfreds med placeringerne, det var ikke det udgangspunkt han havde håbet på, når planen var at komme op og snuse til top tre.

Første løb udviklede sig rigtig godt for Sally, der kæmpede sig op til en podieplacering, men en noget voldson fremfærd fra konkurrenten bagved, sendte han ud i et spin, så han røg lang tilbage i placeringerne, og måtte starten på at arbejde sig frem i feltet igen.
Det blev til nogle fine overhalinger på de sidste omgange, og Sally sluttede løbet på 4. pladsen 13 point rigere.
Teamkollega Ronni Nielsen der denne weekend debuterede i sin egen Clio III racer, kom i mål på 5. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Andet løb blev en tro kopi at sæsonens tidligere løb, hvor Sally havde mange gode dyster med 'ærkerival' Jan Seerup - de to kan bare levere noget fint og tæt race - der er en ren fornøjelse at se på.
Desværre for Sally var Seerup denne gang dygtig til at forsvare sig, med det resultat at de kom i mål på 4. og 5. pladserne med blot 0,3 sekund i Seerup's favør.
5. pladsen indbragte Sally 11 point.
Ronni fik desværre lavet en tyvstart i dette løb, hvilket betød en tidsstraf på 20, derfor blev han her placeret på 8. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Når man ser på forløbet her i weekenden, var det vel en 'fin nok' weekend, det er selvfølgelig ærgerligt at blive spundet rundt når man har en podieplacering inden for rækkevidde, men sådan kan det gå i kampens hede" - udtaler Martin Sally Pedersen - "kigger man på mesterskabet, så rykkede jeg da lidt tættere på Seerup!"

Totalt har Martin Sally Pedersen nu 85 point i mesterskabet, og er placeret på 5. pladsen. Det er kun 7 point bag Jan Seerup på 4. pladsen, og 20 point foran Ronni Nielsen på 6. pladsen.

Der resterer endnu tre løbsweekender i Clio Cup mesterskabet denne sæson, og det første er Grand Prix Danmark der traditionelt køres på Jyllands-Ringen, det sker den 21. til 23. august.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •