Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Dobbeltsejr trods hård modstand

Formel Ford - DK 
10/08/09 

Formel Ford-talentet Dennis Lind kørte sin Van Diemen DP08 til to sejre på Padborg Park.
Efter en lang sommerferie uden motorsport, blev der i weekenden kørt Padborg Super Prix. Køreren fra Fluid Motorsport var tydeligvis i topform: Hurtigste omgangstid i træning og tidtagning blev sat af Dennis foran både Jesper K. Egebart og weekendens teamkammerat, Mikkel Mac, der var vendt hjem fra de internationale racerbaner.
 

Fra pole position fik Dennis en god start, men fik aldrig lavet et stort hul ned til Egebart, der ivrigt jagtede førstepladsen. Den måtte han dog se langt efter, for Roskilde-køreren var ikke til at stoppe. Da han krydsede målstregen for sidste gang, var det med små tre sekunders forspring til mesterskabskonkurrenten.


Fuld fart for enden af langsiden.
(Foto: Gripping Media)

Weekendens andet og sidste heat blev en anderledes oplevelse. Efter få omganges kamp fik Egebart overhalet Dennis, der straks satte et målrettet angreb ind. Et angreb, der fik publikum op fra stolene og gav alle på holdet dårlige nerver. Jesper Egebart forsvarede hele tiden sin førsteplads, selvom Dennis konstant lagde hårdt pres på ham. Til sidst satte speederen sig fast på Egebarts racer og sendte ham i sandfanget på næstsidste omgang. En ærgerlig afslutning på en forrygende dyst. Herfra kunne Dennis køre endnu en sejr hjem.


Dennis havde en hård og underholdende kamp med Jesper Egebart.
(Foto: Gripping Media)

"Det var et hårdt race!", lød det efterfølgende fra Dennis. "Jesper gjorde alt hvad han kunne for at holde mig bagved, men der var ikke andet at gøre end at presse på. Det var synd at det skulle ende sådan, for jeg tror at det var tæt på at jeg kunne komme forbi til sidst."

Der blev da også rystet næver, da de to kørere kom tilbage i pitten.

Dennis måtte også erkende, at weekendens teamkammerat, Mikkel Mac, kunne blive en rigtig hård modstander.
"Han kørte jo hurtige tider lige fra første omgang. Hvordan skulle det ikke ende, hvis han fik kørt nogle flere omgange? Det ville være fedt at køre noget mere mod ham."


To teamkammerater - Dennis og Mikkel Mac.
(Foto: Gripping Media)

Den mesterskabsførende Dennis Lind kan om to uger tage til Grand Prix Danmark med et forspring på 33 points ned til Jesper K. Egebart.

Dennislind.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Mikkel Mac
  • Fluid Motorsport
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Formel Ford - DK
  •