Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

To flotte tredjepladser til Kevin Magnussen

Formula Renault
2.0 NEC 

09/08/09 

Kevin Magnussen fik to flotte tredjepladser da femte afdeling af det Nordeuropæiske mesterskab i Formel Renault 2.0 blev afviklet på Assen i Holland.
 

I kvalifikationen røg Kevin Magnussen tidligt af banen og ødelagde gulvet under bilen og bilen var derfor langt fra optimal i resten af kvalifikationen. Alligevel lykkedes det Kevin at vride en tid ud af sin Formel Renault racer, der var god nok til sjette startposition.

I første løb lavede Kevin en super flot første omgang og avancerede to pladser. Herefter lagde han et hårdt pres på Giermaziak på tredjepladsen og da han mod slutningen af løbet lavede en fejl smuttede Kevin forbi og kunne køre over målstregen på tredjepladsen efter vinderen Antonio Felix da Costa og andenpladsen Marco Sørensen.

Resultatet fra første løb gav en startplacering som nummer seks til andet løb, da der byttes rundt på top otte. Endnu en gang avancerede Kevin på første omgang, denne gang op til femtepladsen. Men Kevin fortsatte sin fremmarch og passerede endnu to konkurrenter inden målflaget. Vinder blev igen Antonio Felix da Costa, med Luis Derani på andenpladsen.

Med de to flotte placeringer bragte Kevin sig op på tredjepladsen i mesterskabet til trods for at han ikke har deltaget i en af afdelingerne grundet sammenfald med Eurocup. De tre første i mesterskabet tilbydes en test i en Formel Renault 3.5 med 425 HK fra World Series by Renault.

"Det var rigtig gode point på kontoen. Jeg synes ikke lige det var min weekend, så to andenpladser er optimalt udbytte. Jeg testede en Formel 3 bil i sidste weekend, så jeg skulle lige vænne mig til min Formel Renault igen, men laver så en fejl tidligt i kvalifikationen, så da så det svært ud med at få en topplacering. Jeg føler ikke banen passede mig så godt. Jeg er bedre, hvis jeg kan angribe svingene mere aggressivt, men det kan man ikke på den her bane, der har lange hurtige sving. Men i løbene gik det alligevel godt og som sagt, så tror jeg at to tredjepladser var det maksimale, jeg kunne få ud af den her weekend" sagde Kevin Magnussen efter løbet søndag.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Assen
  • 09/08/09 - Assen - Formula Renault 2.0 NEC
  •