Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Endelig i gang

Special Saloon 
08/08/09 

Ja så skal vi i gang igen. Efter en lang sommer, som mærkelig nok altid er for kort når man finder ud af at det er for sent man er kommet i gang med at gøre bilen klar, skal vi heldigvis i gang igen.
 

Siden sidst har vi været til festival på Ring Djursland – et kanon stævne, med noget godt tæt race. Morgan deltog for træningens skyld, og var så ubeskeden at tage 1. pladserne i gr. 2 i 1. og 2. løb. Han valgte dog at køre ud i det lange finaleløb, da bilen jo helst skulle køre weekenden efter også. Tiden i DTC viste tydeligt, at Morgan har udviklet sig markant, da han i hvert løb fik et behageligt forspring. Til gengæld fik Vejby sig nogle tætte dueller med Borum, som overraskende nok faldt ud til Vejby's fordel hver gang (Djursland plejer at være Borums ”hjemmebane”).


Et billede på tidtagningerne: Morgan, Borum og Vejby
(Foto: Anette, KC Motorsport)


Christian Vejby
(Foto: Anette, KC Motorsport)
En meget glad og lettet Vejby efter et hårdt og tæt race i finaleløbet med en sejr i gr. 2

Allerede weekenden efter var Morgan så på banen igen, denne gang på Jyllandsringen, og selv om det er i den bagerste ende han kører, så hænger han da bedre og bedre på. Der mangler dog stadig lidt, for som han siger: ”Det er træls, at være hurtigst de forkerte steder” og ”lidt flere midler til at optimere bilen med, ville nok ikke skade”.

Hvad med Padborg Park? ”jeg har altid været glad for Padborg, det er en dejlig bane, men jeg er nok ikke så konkurrencedygtig hernede – nu får vi se – jeg er klar”


(Foto: Anette, KC Motorsport)

Er der nogen der er klar – i hvert fald mentalt – så er det Morgan og Vejby. De er begge mødt ind i Padborg.

KC Motorsport


Læs mere om:
  • Christian Vejby
  • Kim M. Jensen
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Special Saloon
  •