Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Fin lørdag i Assen

Formula Renault
2.0 NEC 

08/08/09 

Kevin Magnussen og Marco Sørensen havde en rigtig fin lørdag på Assen banen i Holland, da 1.afdeling af week-endens løb i Formel Renault NE cup afvikledes.
 

Efter en fin kvalifikation med en 3 plads på gridden til Marco og en 6 plads til Kevin, kørte de 2 unge kometer en stærk 2.plads (Marco) og (Kevin) en god 3.plads hjem.

Men ingen af dem kunne gøre noget overfor vanevinderen Da Costa.

Efter af have kæmpet en del på det seneste ser det ud til, at Marco Sørensen nu igen har fået styr på sin racer, så vi ser frem til de næste løb i serien. I kampen om mesterskabet i NE Cuppen ligger Marco og Kevin næsten lige på 3/4 pladsen, men næsten 40 points efter den suveræne Da Costa. Udover søndagens løb resterer der stadig 3 dobbeltafdelinger, så der er stadig håb om ihvertfald en podieplads i mesterskabet til vore 2 danske piloter.

I øvrigt har Kevin Magnussen på det seneste kørt en F3 test for sit team Motopark academy, der med Christian Vietoris er et af de førende teams i Euro F3 serien.

Teamet var yderst tilfredse med ham og de meget stærke tider han kørte under testen. Så de næste tests er allerede under forberedelse oplyser de. Skal vi gætte på, at Johan Jokinen får en dansk konkurrent i F3 euroserien næste år?

Søren Christensen


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Assen
  • 09/08/09 - Assen - Formula Renault 2.0 NEC
  •