Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Bremer 2 x 2 på Spa

207 Spider Cup
DK 

20/07/09 

207 Spider CupDet blev til 2 andenpladser for Ronnie i weekendens 2 løb på Spa-Francorchamps banen i Belgien. 5 Danske Peugeot Spider kørere var draget til Belgien for at deltage i noget der kunne minde om EM for klassen hvor der i alt var 19 Spider Racere til start.
 

Efter tidtagningen skulle Ronnie starte 3'er i det første løb der oprindeligt skulle være kørt sent lørdag eftermiddag, men på grund af et større uheld i en anden klasse blev løbet udsat således at begge løb så skulle køres søndag, hvor tidtagningen til løb 2 gav også start position 2.


(Foto: www.ronniebremer.dk)

Ronnie: Jeg fik en super start i løb 1 og kom først ned til første sving og førte løbet hele vejen til der manglede en omgang, jeg var blevet idømt en Drive-Thru straf for at køre ind over en curb som jeg måtte tage på sidste omgang, så derfor blev det til en 2’er.

I dagens anden løb kom jeg for tæt på den førende bil og fik bremset min selv ud til en snurretur så der var lang vej hjem, havde der været 2 omgange mere havde jeg hentet den førerne Spider og kunne have lagt billet ind på en seje, men det blev som sagt endnu en ærgerlig 2’er.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Spa-Francorchamps
  • 19/07/09 - Spa-Francorchamps - 207 Spider Cup DK
  •