Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

FC Midtjylland i pole position

SuperLeague 
19/07/09 

- Kasper Andersen satte konkurrenterne til vægs
FC Midtjyllands racerbil kom for alvor frem i lyset ved dagens tidskørsel på Zolder-banen i Belgien. Kasper Andersen satte flotte tider i puljeløbet, og i knock-out-fasen var danskeren den stærkeste. Kasper Andersen og FC Midtjylland slog skotske Glasgow Rangers i finalen, og dermed er Kasper Andersen i første startrække, når første løb startes søndag.
 

I semifinalen slog Kasper Andersen FC Basels kører, og den 24-årige racerkører viste dermed, at han er et af de store talenter i Superleague Formula.

- Det er en helt kanon fornemmelse. Der er masser af fans, sponsorer, og teamet er helt oppe at køre. Det er helt fantastisk at være i pole position, siger Kasper Andersen efter sin flotte tidskørsel.


Kasper Andersen tog pole position på Zolder
(Foto: FC Midtjylland)

Kasper Andersen starter forrest, når løbet gives fri søndag, og det er en sejr, som den unge racerulv er rigtig glad for.

- Forskellen fra Magny-Cours og til Zolder er, at Zolder passer mig bedre. Det er ikke mange poles, jeg har haft i min karriere, men det er altid noget specielt. Man er hurtigst på dagen, og det er noget, som jeg altid vil huske tilbage på.

Der skulle altså ikke engang gå to løbsweekender til, før FC Midtjyllands racerbil var fremme i skoene. Hvis man vil se FCM-raceren foran alle de store klubber, kan det søndag følges direkte på TV3+ fra klokken 14.00, og Kasper Andersen opfordrer folk til at zapper over på tv-kanalen.

- Normalt er det svært at røre mig, når jeg starter fra spids, og jeg er klar til at give den gas fra start til slut, siger Andersen.

Rasmus Bech
FC Midtjylland


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Zolder
  • 19/07/09 - Zolder - SuperLeague
  •