Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Vemodigt farvel

Rally 
11/07/09 

Garagen er gabende tom og hylderne totalt ryddet hos Escobar Racing i Køge. Teamet der i længere tid har haft Deres Opel Corsa Super 1600 til salg på nettet, både i Danmark og udlandet, har ligget i forhandlinger med en udlands køber i et stykke tid og netop i denne uge blevet salget af bilen en realitet.
 

Den nye ejer er fra Tyskland, og det betyder desværre også at man nok ikke kommer til at opleve den lille røde hurtige Opel Corsa på de danske landeveje mere.

Lars Kragh:
"Vi har solgt vores Opel Corsa Super 1600 til udlandet og det er vi selvfølgelig rigtig glade for og stolte af. Vi har fået en rigtig god pris for bilen og det skal man jo ikke være ked af i disse såkaldte krise tider. Vi havde selvfølgelig håbet på at den ville blive solgt til en ung kører her i landet, så den havde forsat sin karriere i dansk rallysport, men sådan gik det altså ikke. Ud fra det håb om at en dansk kører havde meldt sig, havde vi annonceret bilen billigere til salg i Danmark end i udlandet."

"I de mere end 2 år vi har haft bilen har vi lært en masse om at køre Super 1600 og bilen har også hjemkørt mange flotte resultater til os. Et eller andet sted er det alligevel vemodigt at skulle sige farvel til denne fantastiske racerbil, men jeg har længe gået med drømmen om at få en større og hurtigere bil og derfor tog jeg beslutningen om at nu skulle det være."


Corsa'en er flyttet til udlandet
(Foto: Escobar-racing)

Escobar Racing har nu indledt jagten på at finde en værdig afløser for teamets Opel Corsa, og håber snart på at kunne præsentere en ny bil på teamets hjemmeside. Teamet ønsker selvfølgelig den nye ejer held og lykke med bilen.

Følg med i jagten på en ny bil på teamets hjemmeside: escobar-racing


Læs mere om:
 • Lars Kragh
 • Escobar racing
 •  
   

  Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS