Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Bourdais på vej ud?

Formel 1 
10/07/09 

Sebastien Bourdais har ikke præsteret ret godt - heller ikke i denne sæson. I sidste sæson tog det også ret lang tid inden han kom i gang for alvor. Nu er spørgsmålet om Toro Rosso er ved at miste tålmodigheden med franskmanden. Tilsyneladende ser vi igen at man ikke bare skifter fra amerikansk formel racing til Formel 1.
 

Ifølge den franske avis Auto Hebdo er Toro Rosso nu så utilfredse med Sebastien Bourdais's præstationer, at han får én chance mere, nemlig det tyske Grand Prix på Nürburgring. Faktisk er det højt oppe i systemet hos Red Bull at man har taget denne beslutning - altså i følge Auto Hebdo.

Avisen nævner også den mulige afløser for Sebastien Bourdais. Red Bull lavede fornylig kontrakt med Jaime Alguersuari som testkører, og umiddelbart vil det være naturligt at indsætte ham som eventuel afløser. Men avisen nævner også Giorgio Pantano og Bruno Senna som mulige emner. Såfremt avisens oplysninger er rigtige, hviler der et stort pres på Sebastien Bourdais's skuldre. Tidligere i år fik han angiveligt en påmindelse fra Toro Rosso om at hans indsats skal være bedre.

Dons

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  • Scuderia Toro Rosso
  •      ASETEK SIMSPORTS