Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Ny melding - ingen kamp hos Peugeot

Le Mans 
14/06/09 

Le MansTidligere forventede Peugeot kørerne at der var åbnet op for en direkte duel mellem de to førende - men sådan bliver det ikke. Peugeot har bedt kørerne om at holde igen!
 

Dermed bliver der ikke kæmpet direkte på banen mellem de to biler. Franck Montagny har udtalt at de har fået besked om at holde igen, selvom han og kollegerne jagter Peugeot #9.

Netop fordi det er 16 år siden at Peugeot sidste gang sejrede og med tidligere tiders erfaring, har ledelsen besluttet at kampen ikke skal ende i et slagsmål der kan sende Audi #1 tilbage med chance for at vinde. "Raceren er fin. Til tider kommer vi til andre baner hvor vi har det hårdt med nogle ting på raceren, men den er bygget til denne bane - den er super god på denne bane," siger Montagny.


Franck Montagny får ikke lov til at kæmpe sig foran søsterbilen
(Foto: Peugeot Media)

Benji

Læs mere om:
  • Franck Montagny
  •