Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom K savnede omgange

Le Mans 
12/06/09 

Le MansDet lykkedes ikke for Audi #1 at tage pole position, selvom de længe lå til at starte det 77. Le Mans fra spidsen. I stedet må rivalerne fra Peugeot tage fronten. Tom Kristensen gjorde sit, men fik ikke mange omgange i R15'eren.
 

"Jeg ville gerne have haft lidt flere omgange i R15'eren i dag," sagde danskeren efter torsdagens kvalifikation. "Men min ingeniør sagde at jeg allerede havde kørt så meget her, og skulle hellere koncentrere mig om vigtigere ting. Så mod slutningen af kvalifikationen kørte jeg det fjerde stint på et brugt sæt dæk, hvilket gav os ekstrem brugbar information til løbet," forklarer han.

Det var ellers Allan McNish der havde skruet godt op for tempoet i Audi #1. "Vores mål var at finde en opsætning som gør det muligt at køre så langt som muligt på et enkelt sæt dæk, men samtidig også være hurtige. vi gjorde kun ét forsøg til at sætte en hurtig omgang - Allan benyttede den chance perfekt under ideelle forhold mod slutningen af den første kvalifikation med meget lidt diesel i tanken," slutter danskeren.

Benji

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •