Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Touringcar

Villeneuve i SEAT!

Int. Touringcar 
11/06/09 

Det kan godt være, at vi har ”fint besøg” i DTC med den tidligere WTCC-topkører James Thompson (Hartman Honda), men i weekenden havde det belgiske modstykke BTCS mindst ligeså prominent en gæst. I 12-timers løbet på Spa Francorchamps delte Formel 1-verdensmesteren fra 1997 Jacques Villeneuve en SEAT Leon med Jordi Gené og Pierre Yves Corthals.
 

Villeneuve og Co. kørte i en SEAT Leon anmeldt af Team Red og Club SEAT og lå længe til en topplacering og en klassesejr. Men først elektronikproblemer og senere problemer med gearkassen og et skift af denne, betød af holdet røg langt tilbage og sluttede på en noget skuffende 28. plads generelt.

”Det var en sjov og lærerig oplevelse” - sagde Villeneuve efter løbet - ”vi havde en rigtig god bil og kørte konstant hurtige tider og med en meget høj gennemsnitsfart. Desværre fik vi flere tekniske problemer og sluttede langt nede. Heldigvis var der en god stemning hele weekenden i teamet og der var god stemning blandt de mange tilskuere langs banen. En OK raceweekend trods resultatet!”

Knap så højt oppe var Villeneuve´s teamkollega belgieren Pierre Yves Corthals:
”Som lokal kører er jeg selvfølgelig meget skuffet, jeg havde håbet på mere foran mit hjemmepublikum og med to så stærke medkørere. Desværre spillede mekanikken ikke helt med, men som Jacques siger: Vi havde en god stemning i teamet, så OK trods resultatet!”

Den sidste i trekøveret - Jordi Gené:
”Havde vi ikke haft alle de tekniske problemer, havde vi uden tvivl vundet vores klasse, og været med helt fremme generelt.”

Them

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  • Jordi Gené
  • Pier-Yves Corthals
  • Spa-Francorchamps
  •