Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Nikolaj Rasmussen klar til 3. race på Zandvoort

Formel Ford - DK 
11/06/09 

Nikolaj Rasmussen deltog i Pinsens Formel Ford løb på Zandvoort, hvor han kvalificerede sig til en 10. plads, og sluttede som nr. 6 og 7 i mandagens to race. Både Nikolaj og teamet er tilfredse med resultatet, da Nikolaj forbedrer sig hver gang han kører - dog var teamchefen ikke helt tilfreds med, at han selv sluttede bag Nikolaj i begge race.
 

Det er tydeligt, at Nikolaj stadig mangler erfaring - efter kun to testdage og 3 raceweeekender. Specielt det at hive de sidste tiendedele ud af de nye dæk på den meget hurtige Zandvoort bane er svært, og det er der nogle af de forreste, der er ret gode til.


(Foto: Traco Racing)

Nu bliver der set frem til at møde de andre danske kørere på Zandvoort, når 3. afdeling af både Danmarks Mesterskabet og Benelux Mesterskabet køres på Zandvoort den 12-14. juni. Ved sæsonpremieren i Påsken havde Jesper Egebart og Nikolaj en rigtig god duel om 5-6. pladsen i race 1 - en duel som Jesper vandt, så Nikolaj er naturligvis opsat på at få revanche.

Traco Racing


Læs mere om:
  • Nikolaj Rasmussen
  • Traco Racing ApS
  • Zandvoort
  • 14/06/09 - Zandvoort - Formel Ford - DK
  •