Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

BMW Sauber uden KERS i Tyrkiet

Formel 1 
06/06/09 

BMW Sauber teamet har besluttet ikke at bruge KERS systemet i det tyrkiske Grand Prix. Man mener ikke at man i øjeblikket har nogen fordel af at bruge systemet. Udviklingen af systemet forsætter dog ubegrænset sideløbende.
 

Ingen KERS i BMW Sauber bilerne indtil videre. I hvert fald ikke i Tyrkiet. Det er meldingen fra BMW Sauber teamet som i hvert fald i det tyrkiske Formel 1 Grand Prix ikke vil anvende KERS systemet i nogen af teamets biler. Grunden skal findes i at man ikke mener at man i øjeblikket har nogen fordel af de ca. 80 hk som KERS kortvarigt giver i forhold til den vægtbesparelse med opnår ved at afmontere systemet.


Begge BMW'er uden KERS i Tyrkiet
(Foto: BMW Motorsport)

Nick Heidfeld udtaler at det ikke er på grund af det dårlige resultat for teamet som man fik i Monaco at man gør det.
"Det er et så anderledes et race at det kan man ikke bruge til at sammenligne med i forhold til konventionelle baner. Det er ikke nogen undskyldning for vort dårlige resultat i Monaco. Dette var et Grand Prix hvor det bare ikke fungerede for os generelt."

Nick Heidfeld fortæller også at uden KERS systemet i bilerne kan man fokusere mere på aerodynamik. Her forventer man at med ny dele at man kan opnå bedre resultater end det med hidtil har opnået i denne sæson. Blandt andet vil BMW Sauber fra nu anvende en ny dobbelt diffuser, noget man har manglet i forhold til flere af konkurrenterne.

Dons

Læs mere om:
  • BMW Sauber F1 Team
  • Istanbul Park
  • 07/06/09 - Istanbul Park - Formel 1 - FIA F1
  • BMW med dobbeltdiffuser i Istanbul
  •      ASETEK SIMSPORTS