Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

BMW med dobbeltdiffuser i Istanbul

Formel 1 
04/06/09 

Efter en skuffende weekend i Monaco's gader, tropper BMW denne uge op med fornyede forhåbninger og en doppelt-dækker-diffuser i bagagen. BMW er derved et af de sidste hold til at indføre, hvad der må betegnes som den hellige gral i denne sæson.
 

Mario Theissen indrømmer da også der er brug for forbedringer hurtigt, hvis de skal have sæsonen tilbage på rette spor. "Ingen hos BMW forventede at sæsonen ville udarte sig på denne måde. Efter at have taget et skridt fremad i Barcelona, var vi klart bagefter i Monaco. For at genvinde tabt terræn er vi derfor nødt til øge vores udviklingshastighed betragteligt." udtaler Mario Theissen.


BMW kommer med ny dobbeltdiffuser
(Foto: BMW Motorsport)

Et hurtigt kig på tabellen afslører da også at BMW ligger langt efter deres udstedte mål for sæsonen. Begge kørere ligger uden for top ti, og i konstruktørernes mesterskab ligger de på en beskeden 8 plads. Det håber de selvfølgelig at kunne ændre på, med indførelsen af denne ny aerodynamik pakke, som ud over den nye diffuser, indeholder ændringer af frontvingen, bargeboards, og bagerste del af motor beklædningen. Hvor stort et spring de reelt har gjort, vil det kommende GP i Istanbul vise.

MiRo

Læs mere om:
  • BMW Sauber F1 Team
  • Istanbul Park
  •