Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

Ringkjøbing Landbobank Rallysprint

Rally Sprint 
04/06/09 

Lørdag den 20. juni 2009
Støtteforeningen for Sdr.Vium Friskole og IMK er nu for tredje gang klar med rally-sprint i det Vestjydske område. Sdr. Viums gader og veje vil denne dag være afspærrede og omdannet til rallysprint bane. Selve sprintbanen er ikke en af de længste med sine 2,5 km pr. heat.
 

Modsat mange andre rallysprint består prøven af 30% grus, så der venter deltagerne andre udfordringer end sædvanligt.
Tilmeldingen til løbet er i fuld gang (Knagen.dk) og inden længe vil max. deltagerantallet på 30 biler nok snart være nået.

Et af de lokale teams: Bjarne Vendelbo & Kenneth Rasmussen vil kæmpe med om sejren i en Subaru WRX Sti. Bilen, som er nyindkøbt til denne sæson, er født med 4-hjulstræk og 280 HK under motorhjelmen, så det bliver spændende at se om teamet kan udnytte bilens evner specielt på grusvejene.

Et andet lokalt team som også drømmer om at komme øverst på podiet, er Claus Mathiesen & Sonny Larsen, som igen i år kører Mercedes 190 2,5 16v. Selvom bilen ikke har 4wd er den absolut konkurrencedygtig og motoroptimeringen i vinterens løb har bragt motoren på mere end 250 HK. Det unge team har i forårets løb bevist, at de kan være med helt i toppen.

Ikast og omegns Motor Klub


Læs mere om:
  • Ringkøbing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS