Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Det ungarske Grand Prix i fare

Formel 1 
29/05/09 

Det ungarske Formel 1 Grand Prix er truet af den økonomiske krise som også huserer i østlandene. I Ungarn slås man med nedskrivning af den ungarske valuta, ligesom den globale økonomiske afmatning også rammer Ungarn hårdt.
 

Det ungarske Formel 1 Grand Prix er i farezonen grundet den globale økonomiske krise. Ungarn har det ikke for godt økonomisk i forvejen og en nedskrivning af landets valuta har ikke gjort tingene bedre. Det betyder blandt andet at støtten til det ungarske Formel 1 Grand Prix er godt på vej til at forsvinde.

Den nuværende kontrakt med FOM udløber i 2012 og sidste år forlængede man endda kontrakten med yderligere 4 år, så den først udløber i 2016. Et Grand Prix kan dog godt glide ud alligevel trods en kontrakt. Her drejer det sig om at arrangørerne hvert år betaler for at få lov til at afholde et Grand Prix. Udebliver disse indbetalinger, så ryger man ud af kalenderen.

I Ungarn prøver arrangørerne at finde pengene til at holde gang i deres Grand Prix. Ifølge de foreløbige forlydender er dette års Grand Prix dog sikret.

Dons

Læs mere om:
  • Hungaroring
  •