Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

"Det gule lyn" er klar - næsten

Special Saloon Car
SP4 

21/05/09 

Peter Vesti havde ikke den bedste åbning på sæsonen. Grundet manglende tid havde det ikke været muligt at teste blandt andet en ny undervogn, og når en elektrisk fejl opstår under løbskonditioner, så bliver det ikke lettere. Tirsdag i denne uge var Peter Vesti så ude at teste bilen.
 

Optakten til sæsonen 2009 har været yderst travl for Peter Vesti. Opbygningen af en ny bil har været i fokus, samtidigt med at den "gamle" skulle ombygges. Derfor blev der desværre ikke testet inden sæsonstarten. Det var et sats, som kunne gå godt - eller skidt. Det blev desværre det sidste, men arbejdet går ufortrødent videre hjemme hos Peter Vesti.


Nu virker undervognen
(Foto: Motorsporten.dk)

Der er lavet ændringer i opsætningen, og de elektriske problemer skulle nu være løst. Derfor skulle der så testes tirsdag i denne uge. En hel dag på testbanen bekræftede at de ændringer man havde lavet på undervognen virkede. Nu skal der blot nye bremserskiver og bremseklodser til.


Der blev kørt mange lærerige omgange tirsdag
(Foto: Motorsporten.dk)

Undervejs i testen opstod der dog et mere alvorligt problem. Det giver mere i øjeblikket dybe rynker i panden hos Peter Vesti og mekanikerne, der skal have løst problemet inden weekendens race på Padborg Park. Stemningen er lige nu lidt trykket, men man er igang med den helt store fejlfinding, og man har da allerede en formodning om hvad problemet er, eller rettere hvad der forårsager problemet. Tiden er dog knap inden den første træning forud for weekendens race. Peter Vesti mener dog at man nok skal få problemet løst inden man tager til Padborg Park.

Dons

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Padborg Park
  • 24/05/09 - Padborg Park - Special Saloon
  •