Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Tiago Monteiro diskvalificeret i Marokko

WTCC 
16/05/09 

FIA har nu behandlet den protest som BMW indgav efter race 2 i WTCC afdelingen i Marokko for små 2 uger siden. Af de SEAT biler som der var blevet indgivet protest imod, blev kun en kendt skyldig og er blevet diskvalificeret. Podiepladserne bliver ikke berørt.
 

Tiago Monteiro blev som eneste SEAT kører kendt skyldig i at have kørt i en ulovlig bil i WTCC afdelingen i Marokko. Efter at FIA har udført teknisk kontrol på SEAT bilerne efter en protest indgivet af BMW, blev kun én bil fundet ulovlig. Det var den SEAT som Tiago Monteiro kørte i, og hvor man fandt at bilen havde kørt med et for stort turbotryk. Turbotrykket oversteg den af FIA givne tolerance med 0,2 bar.

FIAs dom betyder at Tiago Monteiro er blevet diskvalificeret fra race 2, hvor han sluttede på en syvendeplads. Top 6 i race 2 er derfor uforandret, mens de efterfølgende fra plads nr. 7 og videre, alle rykker en placering op.

Dons

Læs mere om:
  • Tiago Monteiro
  • Marrakech (gadeløb)
  •