Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Næsten rene et-taller for Nick Reimersø

Swift Challenge 
12/05/09 

Efter en særdeles lovende opvarmning på Padborg Park for nogen uger siden, var der store forventninger til HP Racing og Nick Reimersø forud for Åbningsløbet på Jyllandsringen i den netop overståede weekend. Og man må sige at Nick Reimersø levede op til forhåbningerne.
 

Det var rene et-taller for Nick Reimersø da man for nogen uger siden kørte et opvarmningsløb på Padborg Park. Forhåbningerne var derfor store til både HP Racing og Nick Reimersø da man tog til Åbningsløbet på Jyllands-Ringen. Og man sige at de blev indfriet.

Fra tidligere løb havde man en god mængde data med i bagagen, og det var derfor rimeligt nemt at indstille bilen til banen. Og allerede i den frie træning fik man de første indikationer om hvor det kunne gå hen. Nick Reimersø var hurtigst i den frie træning. Så kom tidstagningen, og her viste Nick Reimersø igen hvad han og bilen indeholder. Nick Reimersø sikrede sig pole i Suzuki Swift Challenge som teamet i år har valgt at deltage i. Tiden var endda hurtige end pole tiden i 1600 Challenge klassen som Suzuki Swift kørerne i år kører sammen med.


Nick Reimersø i front på Jyllands-Ringen - også sammenlagt
(Foto: Motorsporten.dk)

Indtil første heat var det altså rene et-taller for Nick Reimersø. Spørgsmålet var så om han kunne gentage det i første heat. Og det kunne han. Han måtte dog kæmpe hårdt for sejren idet John Gammelgaard fra 1600 Challenge klassen godt ville være forrest når det ternede flag blev nået. Det lykkedes for Nick Reimersø at holde John Gammelgaard bag sig, lige som det også lykkedes at holde konkurrenterne fra Suzuki Swift Challenge klassen bag sig. De var nemlig begyndt at nærme sig ret hurtigt.

Det var derfor med store forventninger at man kørte ud til andet heat. Men der var lidt problemer. Nick Reimersø syntes ikke at bremserne var gode nok, idet han mente at han skulle starte sine nedbremsninger før konkurrenterne gjorde. Det tog man konsekvensen af og skiftede flere dele. Men ikke nok med det. Der herskede blandt kørerne en god del forvirring om startopstillingen til andet heat. Den var af ukendte årsager ikke ens for de klasser. Det blev dog oplyst til kørerne at det vil blive rettet til næste løbsweekend. Efter en del forvirring blev startpladserne fundet og heatet kunne startes. Efter en noget større konkurrence lykkedes det for Nick Reimersø at køre sig frem til andenpladsen i Suzuki Swift Challenge klassen efter tæt kamp. Det var derfor et tilfreds team der kunne tage hjem fra Jyllands-Ringen efter et veloverstået Åbningsløb.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Swift Challenge
  •