Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Ingen tid til at hvile på laurbærrene

Advan Cup 
08/05/09 
Yokohama

For anden weekend i træk skal Advan Cup-kørerne dyste på FDM Jyllandsringen
I søndags tyvstartede deltagerne i klassen for de gadebaserede standardvogne – Advan Cup – på deres 2009-sæsonen. På FDM Jyllandsringen blev de to første løb kørt i kampen om årets Danmarksmesterskab, og det blev en halvfugtig affære, hvor det lykkedes David Falch, Roskilde, at kæmpe sig i front i begge løb, der blev afviklet.
 

Siden da har de seneste dage hos de fleste deltagere og teams stået på hektiske forberedelser. For allerede på lørdag ruller kørerne i den interessante standardvognsklasse atter ud på FDM Jyllandsringen. For først at køre træning og siden tidtagning som optakt til de to DM-løb, der søndag skal køres i forbindelse med Danish Touringcar Championship.

Dobbeltvinderen David Falch har ikke haft tid til at hvile på laurbærrene. Og hvis konkurrenterne havde opnået nogen, har de heller ikke haft tid til det. De seneste par dage er nemlig gået med at rette buler ud, klargøre biler og for visse mandskaber at løse de småfejl, som drillede dem ved årets første Advan Cup-løb. Men ikke alt er på plads hos alle teams.

”Vi har fået løst det problem, som drillede os med servostyringen på Anders Majgaards bil,” fortæller teamchef Lars Vendelbo, hvis Number 1 Racing også indsatte den bil, som dobbeltvinderen David Falch kørte i.


Anders Majgaard har fået løst sine problemer med servostyringen i sin Peugeot 308 forud for weekendens løb.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

”Anders bliver desværre den eneste af vores kørere, som stiller op i den nye Peugeot 308. Vi har endnu ikke alt klar til, at David også kan komme ud i sin nye bil, så han tager endnu en weekend i 307’eren.”

At David Falch atter stiller op i reservebilen, kan være beroligende for konkurrenterne. Den tidligere medaljetager i klassen viste nemlig utrolig styrke sidste søndag, hvor han specielt i Advan Cuppens sidste heat kørte sig fra sjette- til førstepladsen og vandt sin anden sejr i år.

Stillingen i Advan Cup:

Plac. Kører Mærke Point
1. David Falch Peugeot 307 43
2. Peter Obel Peugeot 307 32
3. Kim Lund Peugeot 307 30
4. Bruno Rasmussen Peugeot 307 21
5. Steffen Larsen Peugeot 307 19
Ole Luton Ford Focus 19
7. Niels Ole Andersen Peugeot 307 15
Peter Olsen Peugeot 307 15
9. Jesper Gregersen Peugeot 307 13
Kim Holmgaard Chevrolet Lacetti 13
Anders Majgaard Peugeot 308 13
12. Anders Christensen Peugeot 307 11
13. Carsten Rasmussen Peugeot 307 9
14. Michael R. Jensen Peugeot 307 8
15. Peter Juhl Jensen BMW 320i E90 4

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • LV-Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 10/05/09 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her