Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

MC-Basen Super Challenge

Mesterskabet fra 2008 forsvares

Super
Challenge 

08/05/09 

MC-Basen Super Challenge- under 1. afdeling af Super Challenge på Jyllandsringen
Jyllandsringen ved Silkeborg ligger bane til Åbningsløbet af Super Challenge i den kommende weekend, hvor teamets kørere Steven Tirsgaard, Give, Steen Hansen, Herning og Jan Jespersen samt Carsten Lund fra Aagesen Motorcykler deltager.
 


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Steen Hansen og Steven Tirsgaard deltager for første gang i serien på Honda Super Bike maskiner, mens Jan Jespersen og Carsten Lund i 2008 kørte på de store Honda motorcykler.

Som bekendt skal Jan Jespersen forsvare titlen fra 2008 i Super Challenge, hvor han sejrede på en meget overbevisende måde, men i 2009 vil der givet blive meget større kamp om titlen, idet betydeligt flere kørere byder ind på sejrene i løbene. Det bliver rigtig spændende med Carsten, der efter skiftet til 1000 cm3 maskinerne i 2008 har løftet sit niveau væsentlig. Steven Tirsgaard og Steen Hansen skal for første gang deltage i serien på Super Bike maskinerne, men de er meget fortrøstningsfulde efter nogle træningssamlinger samt deltagelse i 3. og 4. afdeling af DM i Super Bike serien med stor succes.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Jan Jespersen udtaler ”Jeg glæder mig meget til den kommende sæson, og vil forsvare min titel fra 2008 og forsøge at genvinde mesterskabet, men der er rigtig mange kørere i serien, der ikke vil give sig uden kamp. Jeg er helt overbevist om, at der vil blive nogle tætte og intense dyster i løbet af sæsonen”.

Teamet kører tidtagning lørdag og 2 gældende løb søndag henholdsvis kl. 10.00 og 14.20.

Martin Speed of Light
TH Motorsport

Læs mere om:
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Super Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS