Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Dennis er parat

Formel Ford - DK 
08/05/09 

2009-sæsonen i dansk banesport er ved at være en realitet. I den kommende weekend starter hele showet igang efter en alt for lang vinterpause. Dennis Lind, Roskilde, er helt klar, og han glæder sig til at få taget hul på sin anden sæson i Formel Ford.
 

Sidste år måtte han, efter mange hårde kampe mod halvfætteren Kevin Magnussen, tage til takke med 2. pladsen i det danske mesterskab og en titel som NEZ-mester, men vinteren er ikke gået med at ærgre sig. Der er blevet trænet. Og trænet. Og trænet.


Der er blevet arbejdet hårdt med både krop og hjerne i vinterens løb.
(Foto: Gripping Media)

Et sponsorat fra Team Danmark, der blandt andet inkluderer adgang til træningsfaciliteter og professionelle rådgivere, har givet den unge kører et godt afsæt til endnu bedre resultater, men Fluid Motorsport-køreren er selv meget ydmyg over for den opgave, han står overfor.

"Én ting er at køre hurtigt. En anden ting er at køre stabilt og lade være med at lave fejl", konstaterer den 16-årige Roskildenser, der for tiden læser til 9. klasses eksamen. Han er heller ikke i tvivl om, hvem der bliver den værste konkurrent. "Jeg bliver min værste konkurrent. Jesper K. Egebart kunne godt gå hen og blive farlig, men jeg er nødt til at fokusere på min egen kørestil og mit temperament", siger han selvbevidst.

Når Dennis Lind i weekenden trækker i køredragten, bliver det som tidligere nævnt for Fluid Motorsport, der hjalp til med at opnå sejren i det nordiske mesterskab og sølvmedaljen i det danske. Det var aldrig et spørgsmål for Dennis og hans bagland - "Elvin og gutterne kan bare deres kram!", som Dennis selv udtrykker det.


Denne situation skulle gerne genskabes mange gange i løbet af sæsonen…
(Foto: Gripping Media)

Om det bliver til en plads på toppen af podiet vil tiden vise. Forberedelserne er i hvert fald gjort, så nu er det op til køreren, bilen og heldet.

Dennislind.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Fluid Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •