Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Nye sportsvogne i kø til Sportscar Event 09

Diverse 
09/05/09 

Sportscar Event overhaler finanskrisen både uden- og indenom. Til de to arrangementer i år er der foreløbig seks Danmarks-premierer klar til at give ture, hvor overskuddet går til Børnecancerfonden. De 40 topsportsvogne kører i Jylland den 30. maj og på Sjælland den 7. juni.
 

Aldrig har der været så mange nyheder som i år, når Sportscar Event ruller feltet af sportsvogne ud for at give ture på de to racerbaner, FDM Jyllandsringen nord for Silkeborg og FDM Sjællandsringen lidt uden form Roskilde.


Dette er magien i Sportscar Event 09: En hel horde af tyske, italienske, engelske og amerikanske sportsvogne kommer myldrende for at give ture til legedrenge i alle aldre – og af begge køn. Overskuddet doneres til Børnecancerfonden.
(Foto: Jesper Grønne)

Ideen er den samme som de foregående år, nemlig at slippe drengedrømmen fri ved at invitere alle til at få en tur i lækker sportsvogn på en rigtig racerbane. Turene koster fra 300 kr. til 1.500 kr. og overskuddet herfra doneres af kørerne til hjælp til børnene i Børnecancerfonden.

De 40 biler på de to baner, FDM Jyllandsringen den 30. maj og FDM Sjællandsringen ugen efter, den 7. juni, ejes af private, der gi’r den gas for sportsvogns-venner.


Sportscar Event 09 er fyldt op med nyheder - her er fx amerikanermuskler i Mustang Saleen, italiensk klassikerstil i de Tomaso Pantera og engelsk madness i Ariel Atom.
(Foto: Jesper Grønne)

”De foregående år er ture til Sportscar Event blevet en mere og mere populær konfirmationsgave”, forklarer Bo Jørgensen, initiativtager til Sportscar Event. ”Men de hurtige omgange i Ferrarier, Porscher og alle de andre skønne sportsvogne er også en oplagt gave til fødselsdage, bryllupper og … - bare det er ”drenge” i alle aldre – og af begge køn! – der skal have en oplevelse, de aldrig glemmer” fortæller Bo Jørgensen.

Nye sportsvogne til Sportscar Event 09

• ARIEL ATOM 3
Engelsk special-sportsvogn – kendes først og fremmest på, at den ikke har noget karrosseri. Ekstrem hurtig, kører som en formel-racerbil.

• BENTLEY CONTINENTAL GT CAB.
W12-motor og 4-hjulstræk samt langt, langt over 500 hk. Nyeste udgave uden tag! Vind i håret med over 300 km/t.

• DE TOMASO PANTERA
Pantera er en af de næsten glemte italienere. Hvor synd, for med italiensk ynde og amerikanske muskler var den lig med effektiv fart og stil.

• FERRARI CALIFORNIA
“Verdens bedste sportsvogne” har flere biljournalister råbt om den nyeste Ferrari. Har netop haft DK-premiere, Sportscar Event bliver dens danske debut på bane.

• MERCEDES McLAREN SLR
Kun få år gammel – allerede et ikon. Mercedes-McLaren er kendt for tre ting: Sin lange front, sine mange muskler og sin astronomiske pris.

• TESLA ROADSTER
Verdens første sportsvogn med el-motor. Amerikansk projekt, der netop nu er ved at slå igennem for alvor. DK-premiere til Sportscar Event 09.


Mustang Saleen skal nok blive populær, den gule farve tiltrække de fleste køreglade drenge - og bulderet fra udstødningen resten.
(Foto: Jesper Grønne)

Sportscar Event 2009 – fakta
Få en tur I en supersportsvogn – og hjælp kræftramte børn

Event I:
FDM Jyllandsringen, den 30. maj
Event II

FDM Sjællandsringen, den 7. juni

Entré: 50 kr.(gratis ved køb af gavekort)
Ture i bilerne: Fra 300kr. til 1500kr.

www.sportscarevent.dk


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • Sjællandsringen
  •