Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

207 Spider Cup - DK

Ronnie Bremer starter i Peugeot Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

05/05/09 

207 Spider CupVia et samarbejde med Aggerholm Biler vil Ronnie Bremer i den kommende weekends 'Åbningsløb' på Jyllandsringen køre Spider Cup og som det ser ud lige nu vil Ronnie køre samtlige afdelinger.
 

Der er stadig forhandlinger i gang om et muligt sæde i DTC og endvidere er samarbejdet med John Brooks Associates Racing i USA genoptaget og der arbejdes pt. intenst på et par starter i Indy Car senere på året. En anden mulighed der forhandles i øjeblikket er et løb eller to i World Series Formel Renault 3,5.


(Foto: Torben Hausig)

Ronnie Bremer: Som det ser ud lige nu er det eneste der ligger fast Spider Cup og jeg skylder Aggerholm Biler stor tak for at stille raceren til rådighed. Jeg har kontakt til John Brooks i USA og et par Teams i World Series Renault er kommet med et par tilbud der er værd at overveje.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •      ASETEK SIMSPORTS