Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

Kristian Poulsen får mindre vægt i bilen

WTCC 
30/04/09 

Kristian Poulsen og de andre der kører i privatanmeldte BMW'er i WTCC serien, bliver begunstiget med en vægtreduktion. FIA indfører reduktionen for at gøre kampen mere lige for fabriks- og privatteamene. Ændringen sker med øjeblikkelig virkning.
 

Kristian Poulsen og 5 andre kørere der alle kører i BMW i WTCC serien bliver med øjeblikkelig virkning begunstiget med en vægtreduktion på 15 kg. Det er FIA der ændrer reglerne for at gøre kampen mere lige mellem fabriks- og privateamene. FIA henholder sig til nogle ændringer i artikel 79 der omhandler kompensationsvægt.

For Kristian Poulsen og hans BMW medkørere betyder det at minimumsvægten for bil og kører, nu bliver reduceret til 1125 kg i stedet for 1140 kg. Det betyder for disse en bedre kampvægt lig med hurtigere omgangstider. Og det skulle give en mere lige kamp mellem fabriks- og privatteamene. Og forhåbentligt kan privatkørerne drille fabrikskørerne med points som gevinst. Ændringen sker altså fra og med det kommende løb i Marakesh i Marokko og indtil videre som FIA har meddelt det.

Dons

Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Team Engstler Motorsport
  • Marrakech (gadeløb)
  • 03/05/09 - Marrakech (gadeløb) - WTCC - FIA VM
  •      ASETEK SIMSPORTS